sprintlogo

 

 

Célunk, hogy partnereink ideális megoldása legyünk.

Cégünk szakmai hozzáértése, a térségben egyedülállóan széles szolgáltatási tevékenysége, több mint 100 teherautóból álló
saját autóparkja biztosítja megrendelőink pontos és megbízható kiszolgálását.

 

 

 

video img 1

video img 3

video img 2

video img 4

 

 

 

 

Miért éppen Nagykanizsa?

 

A Nagykanizsa-Sormási Helyi Logisztikai Szolgáltató Központban a Sprintcamion Zrt. azon tisztelt Partnerek megbízásait várja, akik:– Magyarország délnyugati pontján keresztül áramoltatják áruikat,– Nyugat-Európát kívánják magyarországi áruterítéssel vagy begyűjtéssel kiszolgálni,– Árukereskedelmet folytatnak Kelet- és Nyugat-Európa között. Parkunk területe 35 hektáros egybefüggő ingatlan, Nagykanizsa mellett. Magyarország dél-nyugati részén, Horvátország, Szlovénia és Ausztria közelségében, az M7-es autópálya lehajtójától 1 km-re található. Vasúti kapcsolatot a nagykanizsai teherpályaudvaron keresztül tart fenn. A légiösszeköttetést a sármelléki repülőtér biztosítja. A logisztikai szolgáltatásokat a Sprintcamion Zrt. látja el, 5500 m2 raktárával, 400 m2 irodáival, saját és alvállalkozói, belföldi és nemzetközi gépjárműparkjával. Nagykanizsa és Dél-nyugat Magyarország e vonatkozásban kiemelt szerepet igyekszik betölteni az Unió fejlettebb nyugati térsége és a feltörekvő, új tagországok között.

 

 

  sprintcamion 2

 

 

logo

 

 

 

25

év

127

kamion

161

munkatárs

1

telephely

 

 

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.